Awagami Digitalpapir Inbe Thick White 125 gram

848,00 kr1 220,00 kr ink. MVA

Awagami Digitalpapir Inbe Thick er det ideelle valget for kunstnere og designere som søker en kraftig og holdbar papirkvalitet. Dette tykke digitalpapiret kombinerer tradisjonell japansk papirhåndverk med moderne digital teknologi, og er laget av ekstra sterke hemp- og Kozo-fibre.

Resultatet er et papir med enestående styrke og en unik tekstur, perfekt som fotopapir, grafiske trykk og antikke reproduksjoner.
Nøkkelfunksjoner:
  • Tykkelse og holdbarhet: Med sin robuste tykkelse gir Inbe Thick en solid overflate som tåler flere lag med blekk og gir et profesjonelt resultat.
  • Ekstra sterke fibre: Laget av en blanding av hemp- og Kozo-fibre, gir papir ekstra styrke og holdbarhet, samtidig som det opprettholder en fin og luksuriøs tekstur.
  • Utmerket fargegjengivelse: Papiret er spesielt utviklet for å håndtere høyoppløselige utskrifter med skarpe detaljer og levende farger, perfekt for Fine-Art Photography og antikke reproduksjoner.
  • Fritt for blekemidler : Inbe Thick er helt fri for blekemidler og optiske lysningsmidler, noe som gir deg et papir med naturlige, varige farger og en ekte kunstnerisk kvalitet.
  • Tradisjonell japansk kvalitet: Håndlaget i Japan, dette papiret bevarer de fine, unike teksturene som kjennetegner tradisjonelt japansk papir, og gir et luksuriøst preg til alle prints.
  • Kompatibilitet: Designet for å fungere med både blekkskrivere og laserskrivere, gir Inbe Thick deg fleksibiliteten til å bruke det i ulike digitale prosesser.
Enten du jobber med Fine-Art Photography, antikke reproduksjoner eller grafisk design, gir Awagami Digitalpapir Inbe Thick deg et pålitelig underlag for dine kreative prosjekter.
Produktnummer: RKB-AAWAW1W1 Kategori:
Awagami Digitalpapir Inbe Thick White 125 gram
848,00 kr1 220,00 kr ink. MVA Select options